syahaz's FotoPage

By: syahaz syhas

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 4-Dec-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
my 1st testing hantaran....

kain telekung (gubahan dr alongku)
sejadah
beg tangan
View all 12 photos...
assalamualaikum...

hy, erm utk pengetahuan korang ni la 1st time percubaan hantaran yg aku&my sis aku buat....
kira macam xjadi lagila...hantaran ni utk my sis Amila (akak angkat anak ibu angkatla Puan Ramla) yg melangsungkan perkahwinannye pada 1 Dec 2007...act ktorg bt utk pihak lelaki coz bakal husband along tu doc dr indon
erm kiranye korang jgn ngata pape just nak komen@nak bg pdpt dipersilakan.....
ktorg ni mcm student barula....ooppsss lupa nak ckp aku try semua2 ni pun dr maksu shimah aku, die pun bt hantaran gk utk fmily&mber2 die...kiranye die tu "sifu" ktorgla cayala maksu


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net